Jídelní lístek

Hlavní jídla

150 g Smažený sýr Gouda se steakovými hranolky a naší tatarskou omáčkou

150 g Hovězí tatarský biftek namíchaný naším kuchařem s topinkami a česnekem 

1 ks Pečené vepřové koleno podávané s variací hořčic, beraními rohy, cibulkou, křenem a čerstvým chlebem

500 g Uzená pečená vepřová žebírka podávaná s křenem, hořčicí, beraním rohem a čerstvým chlebem

300 g Marinovaná vepřová krkovice s restovanou cibulkou podávaná na rozpečeném chlebu s BBQ omáčkou

300 g Steak z vepřové krkovice s dijonskou omáčkou a bramboráčky

450 g Pivovarské prkno utopenec, tlačenka, hermelín, klobása, čerstvý chléb a kyselá okurka

Na menší hlad, větší chuť

100 g Pivní tataráček ze zrajícího sýra s rozpečenou bagetkou a pivní pěnou

1 ks Grilovaný hermelín s brusinkami a rozpečenou bagetkou 

1 ks Grilovaná Kočínská klobása s hořčicí, křenem, beraním rohem a čerstvým chlebem

200 g  Smažené bramborové lupínky s česnekovým dipem 

4 ks Bramboráčky s křimickým zelím

1 ks Utopenec v pikantním nebo v pivním nálevu podávaný s čerstvým chlebem

1 ks Nakládaný hermelín podávaný s čerstvým chlebem a feferonkou

150 g  Světlá tlačenka s octem, cibulí a čerstvým chlebem 

150 g  Opečená sekaná Třemošenka s variací hořčic, kyselou okurkou a chlebem